Witam, a jaki dokładnie masz moduł, oznaczenie? U ciebie Polar nie ma co emulować bo twój moduł jest widoczny, można powiedzieć "z urzędu". A u mnie ma to załatwić Plar i w sumie załatwia, nawet dobrze bo po menu telefonu można się poruszać bez przeszkód i jest wszystko wyświetlane, ale wyjść z tego menu już się nie da, jak jest aktywne. To jest cały problem. :?:
Parowanie wewnątrz auta
Zwiń
X
-
Parowanie wewnątrz auta
Witam
Nie wiedziałem w jakim dziale dokładnie napisać ten temat. Mam problem w mojej octavii mk1 otóż chodzi o to że podczas deszczu, mycia auta strasznie paruje środek, troche jest to wkurzające zwłaszcza kiedy jadę gdzieś w deszczu nawiew nie jest w stanie wyrobić i wszystkie szyby mam na maksa zaparowane. Może ktoś miał podobny problem? Prosze o podpowiedzi co mógłbym z tym fantem zrobić.
-
-
Zamieszczone przez stanley69i wszystkich filtrów także to raczej nie wina filtraO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jarekbarcaaao kabinowym zapomniał tak mi sie zdaje
W ex 0II wymieniłem kiedys na filtr kabinowy jakis włoski fiam czy cos takiego i na dole szybki pojawiła się rosa....bo 2 tyg kupiłem Knechta i rosa znikła. Ale to było tak ok 2 cm rosy. Wiec filtr - filtrowi nie równy. A czy był wymieniany bez problemu zobaczysz po jego stanie.
Komentarz
-
-
wydaje mi się, że kabanos i damian1975 macie rację, ten przełącznik od zamknięcia obiegu od razu wydał mi się podejrzany bo dziwnie lekko chodził i jego wciśnięcie nic w aucie nie powodowało, to na pewno będzie to niestety już dzisiaj tego nie sprawdzę, ale dam znać czy uporałem się z problemem. Dziękuję wszystkim za cenne wskazówki. :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Komentarz